Hoe staan wij tegenover zorg, preventie, revalidatie, ...

Achtergrond en Visie

Achtergrond

Onze praktijk bestaat al sinds 1995. De eerste locatie was aan de kerk in Wilsele-Dorp. Sinds 2010 zijn we naar de Kolonel Begaultlaan verhuisd in Leuven en hebben we ons vanaf toen omgedoopt tot een ware groepspraktijk. In september 2023 hebben we geïnvesteerd in een eigen commercieel pand gelegen aan de Drie Kreeften nummer 11 aan de Vaartkom in Leuven. We hebben dit pand uitgekozen omwille van de goedgelegen locatie en het mooie park Tweewaters om de hoek.

Visie

Een kwalitatieve zorg op maat voor iedereen is de belangrijkste filosofie binnen onze praktijk en dit geldt voor elk van de aanwezige disciplines. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit maar bij moeilijkheden of knelpunten kunnen we bij elkaar terecht.

Door open met elkaar te communiceren en van elkaar te leren, kunnen we elke patiënt geven wat hij/zij nodig heeft namelijk ‘de beste zorg door de juist gekwalificeerde persoon’.

Het leven is meer dan werken alleen, daarom is een gezellige sfeer en uitstapjes onder collega’s voor ons een absolute must.

Wens je een afspraak te maken of interesse om samen te werken?

Contacteer ons